Čo hovoria ľudia na koalisimo?

Prečítajte si
skutočné recenzie
zo zákazníckych portálov

Je pre nás absolútne nevyhnutné, aby každá objednávka skončila s úsmevom na tvári. Preto komunikujeme s našimi zákazníkmi a pýtame sa ich, čo by sa dalo v našom e-shope zlepšiť.

Koalisimo je tiež zaradené do programu Heureka Overené zákazníkmi, takže sa môžete sami presvedčiť, ako sa nám práve darí. Recenzie tu môžu uverejňovať len skutoční zákazníci, ktorí dostanú žiadosť o hodnotenie 6 dní po nákupe. Recenzie zhromažďujeme aj v službe Google.

Ilustrace

Z plagátu som veľmi nadšená 🤩 krásne a precízne prevedenie. Kvalitná práca a veľmi rýchle dodanie.

Alena
2. novembra 2023

Veľmi pekné spracovanie plagátu. Rýchle dodanie

Michaela
20. októbra 2023

Nákup a dodanie bolo podľa mojich predstáv.

Valeria
1. októbra 2023

Výborná komunikácia s eshopom. Perfektné produkty. Určite to nebude posledný plagát od vás

Gabina
20. septembra 2023

Plagát s rukami detí a rodičov vyzerá veľmi pekne! Som si istá, že nebol posledný:))

Lúcia
7. júna 2023

Rýchle dodanie, kvalitný výrobok, možnosť personalizácie výrobku. Veľká spokojnosť. :)

Katarína
29. mája 2023

Rýchle dodanie. Krásny výrobok.

Katarína
20. mája 2023

Muži ho len odporúčajú. Nádherná kvalita. Páči sa mi, že muži si vyberajú farbu pozadia tak, aby zodpovedala miestu, kde bude plagát visieť.
Rýchle dodanie. Určite si objednám znova

Michaela
27. marca 2023

Krásne plagáty vhodné ako darček, skvelá komunikácia, rýchle dodanie

Veronika
16. marca 2023

Krásny minimalistický obrázok na veľmi kvalitnom papieri. Veľmi priateľské a rýchle konanie. Ďakujem.

Lúcia
10. marca 2023

S plátnom som úplne spokojný. Predčilo moje očakávania a je krásnou ozdobou domova a pripomienkou dôležitého životného momentu. Určite odporúčam :)

Michaela
10. marca 2023

Musím odporučiť tento obchod. Plagát prišiel do dvoch dní v poctivom tubuse, takže sa balík nemohol poškodiť. Plagát je krásny a štýlový a na peknom papieri! :)

Nikol
1. marca 2023

Plagát vyzerá krásne, na kvalitnom papieri, na výber z dvoch veľkostí a množstva farieb. Páči sa mi aj písmo, hoci niektorí by možno ocenili výber z viacerých fontov. Celkovo som veľmi spokojná, určite odporúčam!

Petra
28. februára 2023

Krásny dizajn všetkých produktov. Plagát prišiel veľmi rýchlo a papier je veľmi kvalitný a ekologický🌿 Vrelo odporúčam

Šárka
27. februára 2023

Plagát prišiel vo veľmi krátkom čase, perfektne zabalený a v krásnom dizajne. Som veľmi spokojný.

Štěpán
22. februára 2023

Plagát bol doma do dvoch dní, kvalita ma naozaj prekvapila. Celkovo je tlač + materiál skvelý. Kvalita balenia je špičková, takže sa nemôže poškodiť pri preprave. DOPORUČUJEM :)

Kristina
22. februára 2023

Krásny dizajn všetkých produktov. Plagát prišiel veľmi rýchlo a papier je veľmi kvalitný a ešte viac ekologický🌿 Vrelo odporúčam ...

Tereza
21. februára 2023

Dlho som rozmýšľal, čo darovať svojej lepšej polovičke na Valentína, až som našiel koalisimo. Ilustrácia, ktorú som nakoniec vybral, ma zaujala svojou jednoduchosťou a eleganciou. Môžem ju len odporučiť.
P.S. Dúfam, že teraz už na dátum výročia nezabudnem, keď ho budem mať stále na očiach 😁

Tomáš
20. februára 2023

Skvelá komunikácia, kvalitný papier, krásne písanie a rýchle dodanie bez akýchkoľvek problémov

Majka
20. februára 2023

Rýchle dodanie + pekne zabalené, kvalitné spracovanie a papier, osobné mená na plagáte a oveľa viac, krásny raz nadčasový dizajn

Martina
20. februára 2023

Krásna maľba na mieru. Skutočne nádherný, pevný materiál, krásna povrchová úprava.Skvelý výber šablón a krásna farebná schéma. Na obraz sme sa veľmi tešili a predčil naše očakávania.

Ľubica
18. februára 2023

Skvelé spracovanie a úžasný nápad! Určite som si tu neobjednal naposledy. Vhodné ako originálny darček :) navyše plagát prišiel do dvoch dní :)

Hana

Obrázky sú úplne skvelé a z kvalitného materiálu 🤍Ďakujem a odporúčam 🎀

Barbora
14. februára 2023

Spokojnosť. Super kvalita, rýchle dodanie, komunikácia na vrchole, odporúčam!

Veronika
12. februára 2023

Je to nádhera!

Miška
11. februára 2023

Veľmi krásne a kvalitné, veľký výber. rýchle dodanie. Môžem len odporučiť ❤️

Janka
11. februára 2023

Obchod Môžem odporučiť všetko Plagát je naozaj krásny. Už sa neviem dočkať, až ho dám synovi do izby Ďakujem veľmi pekne!

Denisa
10. februára 2023

Odporúčam! Slušný a minimalistický dizajn, jednoduchá úprava a doslova bleskové dodanie.

Stanislav
6. februára 2023

Posledná aktualizácia 3. decembra 2023

Niektoré mená skutočných zákazníkov mohli byť zmenené.